Ειδήσεις

Published on December 9th, 2012 | by fileto

0

Ο Στυλιανίδης φέρνει την Ντόρτμουντ στην Κομοτηνή

Αεικίνητος εμφανίζεται ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριππίδης Στυλιανίδης, καθώς κατά την επίσκεψη του στη Βαυαρία, πρόλαβε: να διοργανώσει μια συναυλία με έσοδα μισό εκατ. ευρώ, να δει το ντέρμπι Μπάγερν-Ντόρτμουντ αλλά και να κλείσει φιλικό με την διάσημη ομάδα για την τοπική ομάδα της περιφέρειάς του.

Ειδικότερα, ο κ. Στυλιανίδης βρέθηκε πρόσφατα στη Βαυαρία. Εκεί μίλησε σε βαυαρούς επιχειρηματίες και, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» στο Βήμα της Κυριακής, διοργάνωσε τη συναυλία με τη Βίκυ Λέανδρος που απέφερε μισό εκατομμύριο ευρώ. Το ποσό αυτό θα δοθεί στην Εκκλησία για την ενίσχυση του έργου της. Ωστόσο, συνεχίζει η στήλη, ο υπουργός ήθελε και το κάτι παραπάνω.

Έτσι χρησιμοποιώντας ως μέσο τον υφυπουργό της γερμανικής κυβέρνησης Χανς Φούχτελ και κάποιους βιομήχανους, κατάφερε και να δει τον αγώνα Μπάγιερν-Ντόρτμουντ αλλά και να κλείσει συμφωνία με τη διάσημη γερμανική ομάδα ώστε να παίξει φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό. Τα έσοδα του φιλικού θα δοθούν για τη δημιουργία ιδρύματος για σπαστικά παιδιά στην Κομοτηνή, επίσης στην περιφέρεια του κ. Στυλιανίδη.

Πηγή: iefimerida


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑