Αθλητικά

Published on December 10th, 2012 | by fileto

0

Ουραγός η ΑΕΚ έμεινε στην Κομοτηνή

Ηταν καλύτερος ο Πανθρακικός και ενώ όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, δεν τα κατάφερε. Ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου από τον Βαϊρουά έδωσε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Κομοτηνής.

Ο Πανθρακικός αναπτυσσόταν καλύτερα από την ΑΕΚ, αλλά ο Παπαδόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κωνσταντόπουλου, ο γκολκίπερ της ΑΕΚ απέκρουσε με τον Βαϊρουά να έρχεται από κοντά και να διαμορφώνει το τελικό 1-0.

Ο κόσμος και των δύο ομάδων ήταν εκδηλωτικός και γέμισε το ΔΑΚ της Κομοτηνής, αφήνοντας μόνο την γλυκειά γεύση στον Πανθρακικό και στον Παύλο Δερμιτζάκη που αποδεικνύεται γουρλής.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ είναι ουραγός στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μουνάφο, Λαδάκης, Μίνγκας, Λουσέρο, Βαϊρουά (Βιγιαρέχο 81′), Μπαϊκάρα, Παπαδόπουλος (Κοντογουλίδης 94′)

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Φούντας, Γκερέιρο, Αρκούδας, Φέτσης (Κατίδης 73′), Κουτρουμπής, Φουρτάδο (Σταματής 68′), Παυλής (Κατσικοκέρης 82′), Κοτσαρίδης, Κορδέρο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑