Ειδήσεις

Published on December 10th, 2012 | by fileto

0

Τούρκοι διακινητές με ηρωίνη στους Κήπους

Είκοσι κιλά ηρωίνης σε δέματα, συνολικά τριάντα οχτώ στον αριθμό, προσπάθησε να περάσει στη χώρα δια μέσου του Τελωνείου των Κήπων ένας Τούρκος πολίτης τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με το ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν οι υπάλληλοι του Τελωνείου των Κήπων στο όχημα του δράστη, και μετά την αξιοποίηση άρτια εκπαιδευμένου σκύλου εντόπισαν 14 από τα 20 συνολικά κιλά ηρωίνες κρυμμένα στις πόρτες του οχήματος.  Στη συνέχεια του ελέγχου εντοπίστηκαν και τα υπόλοιπα έξι κιλά, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του Τούρκου δράστη.

Και δεύτερη σύλληψη 30χρονος με ηρωίνη 250 γραμμαρίων

Συνελήφθη προχθές (9-12-2012) πρώτες πρωινές ώρες, στους Κήπους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών στο εσωτερικό της Χώρας.

Συγκεκριμένα, ο δράστης, επιβαίνοντας σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Αθήνα, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη Χώρα μας. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης, βάρους 250 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Κατασχέθηκαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑