Ειδήσεις

Published on December 11th, 2012 | by fileto

0

Αλβανοί με αδυναμία …στο λάδι

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης και του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου Καβάλας,  μία διάρρηξη σε επιχείρηση, που είχε διαπραχθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 9-12-2012 στη Νέα Πέραμο.

Στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς χθες (10-12-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα, σε βάρος των δυο (2) ομοεθνών συνεργών του, ηλικίας 25  και 27 ετών, οι οποίοι δεν εντοπίσθηκαν και αναζητούνται.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι οι τρεις (3) δράστες, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 9-12-2012, διέρρηξαν τα γραφεία και τις αποθήκες επιχείρησης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους: Δύο (2) υπολογιστές . Πέντε (5) ηλεκτρονικές συσκευές . Τέσσερις (4) ηλεκτρικές συσκευές. Έξι (6) ηλεκτρικά εργαλεία. Ένα (1) γεωργικό μηχάνημα. Δύο (5) πεντάλιτρα δοχεία με ελαιόλαδο. Διάφορα εργαλεία.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν έξω από την αποθήκη του 25χρονου: Ένα (1) γεωργικό μηχάνημα, ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής , τρία (3) ηλεκτρικά εργαλεία, ένα (1) πεντάλιτρο δοχείο με ελαιόλαδο, μέρος από τα εργαλεία

τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραστών και για τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑