Ειδήσεις

Published on December 29th, 2012 | by fileto

0

Βούλγαροι και Τούρκοι …σώζουν την παρτίδα

Ονειρούπολη και Καβάλα ήταν τα σημεία επισκεψιμότητας των Βουλγάρων και Τούρκων τουριστών την περιοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα οι επισκέψεις αυτές αποτελούν μια καλή τονωτική ένεση για τους ξενοδόχους της Δράμας και της Καβάλας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Καβάλας κ. Μιτζάλης υποστηρίζει ότι η επισκεψιμότητα αυτή την περιοδο βασίζεται κυρίως στις ξένες παρουσίες από τις γειτονικές χώρες αφού ελάχιστοι είναι οι έλληνες που λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών θα ταξιδέψουν την περίοδο των γιορτών. Σημειώνει ακόμα ότι η συστηματική προβολή της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε εκθέσεις της Βαλκανικής τη χειμερινή περίοδο, η διοργάνωση της Ονειρούπολης στη γειτονική Δράμα σε συνδυασμό με τις διευκολύνσεις που παρέχει η Εγνατία Οδός και τα δελεαστικά πακέτα προσφορών από τους ξενοδόχους είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρχει μια καλή επισκεψιμότητα στην περιοχή την περίοδο των εορτών.

Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΑΜΘ) Κώστας Παπακοσμάς υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ μέσα από στοχευμένες δράσεις προσπάθησε να ενισχύσει το χειμερινό τουρισμό στην περιοχή και να στηρίξει αξιόλογες πολιτιστικές δράσεις όπως είναι η Ονειρούπολη, προτείνοντας ταυτόχρονα ξεχωριστές χειμερινές αποδράσεις σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν τις ομορφιές της περιοχής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑