Ειδήσεις

Published on January 3rd, 2013 | by fileto

0

Δεν χορεύουν οι αστυνομικοί της Ροδόπης

Με μια σκληρή ανακοίνωση διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί της Ροδόπης οι οποίοι δεν ξεχνούν τις μειώσεις των μισθών τους και για άλλους λόγους που τους οδήγησαν σε απόφαση ματαίωσης του ετήσιου χορού τους. Η ανακοίνωσή τους αναφέρει:

 

«Το Δ.Σ. της Ένωσής μας έλαβε απόφαση να ματαιώσει τον φετινό Πρωτοχρονιάτικο χορό της (όπου γινόταν και η κοπή της Βασιλόπιτας), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ανεπίτρεπτο “βιασμό” των εγκαταστάσεων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και την μετατροπή του συγκεκριμένου Πανεπιστημιακού Ιδρύματος σε φυλακή. Τα μέλη του Δ.Σ., διαμαρτυρόμενα, δεν θα συμμετάσχουν φέτος σε καμία Πρωτοχρονιάτικη χοροεσπερίδα».

Και μια και φέτος για πρώτη φορά η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα τέκνα των αστυνομικών αναγκαστικά για τον ίδιο λόγο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, εύχεται κατά το 2013 να απομακρυνθούν οι λαθρομετανάστες από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, «ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σ’ αυτές την παιδική γιορτή μας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑