Lifestyle

Published on January 8th, 2013 | by fileto

0

Η εξελίξιμη Καβαλιώτισα Κέλλυ Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μία από τις πιο γλυκές και ακομπλεξάριστες παρουσίες του ελληνικού πενταγράμμου. Αγαπάει την κάμερα αλλά και τους δημοσιογράφους. Αμέτρητες φορές έχει αποκαλέσει τον εαυτό της λαϊκό κορίτσι και έχει μιλήσει για την καταγωγή της από την Καβάλα, καθώς και τις θυσίες της για να ανέβει επαγγελματικά ψηλά.

Αυτό φυσικά που θα αναλύσουμε εμείς δεν είναι άλλο από το στιλιστικό παρόν, αλλά και παρελθόν της.

Τι αλλαγές έχει κάνει στην εμφάνισή της; Πως έχει εξελιχθεί με το πέρασμα των χρόνων;

Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν δεν μας πολυάρεσαν οι δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και οι εμφανίσεις της πάνω στην πίστα. Πολύ υπερβολικά και φανταχτερά για τα γούστα μας ρούχα. Λαμέ, στρας, παγιέτες, βολάν είχαν μια ξεχωριστή θέση στη γκαρνταρόμπα της. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού η Κέλλυ έχει κάνει μεγάλη στιλιστική στροφή εδώ και μερικούς μήνες.

Η τραγουδίστρια προτιμάει πια τα πιο casual chic ντυσίματα. Ιδιαίτερη αδυναμία τρέφει στις ολόσωμες φόρμες, στις μακριές φούστες και φορέματα, στις γούνες και στα δερμάτινα jackets. Το look της συνηθίζει να το αποθεώνει με oversized κοσμήματα και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις τσάντες και στα παπούτσια που φοράει. Αγαπημένη μας εμφάνιση είναι αυτή με το μακρύ γκρι φόρεμα και τη Chanel τσάντα. Όμορφο casual ντύσιμο ήταν και αυτό με τη λευκή γούνα και τα suede booties.

Πηγή: http://www.queen.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑