Εκδηλώσεις

Published on January 21st, 2013 | by fileto

0

Μανωλίδου – Λοτσάρη στην Κομοτηνή

Με τίτλο «Cinema Paradiso» η σύζυγος Άδωνι κ. Ευγενία Μανωλίδου με την μπαγκέτα της ως διευθύντρια ορχήστρας και η Νίνα Λοτσάρη ως ερμηνεύτρια οδηγούν το κοινό μέσα από μια παράσταση, στις μεγαλύτερες μελωδικές επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Το ρεπερτόριο παρουσιάζει τραγούδια – ορόσημα της παγκόσμιας κινηματογραφικής παραγωγής, που έχουν χαρακτηρισθεί ως κλασικά και κατέχουν δεσπόζουσα θέση στις καρδιές του κόσμου, όπως μουσικές στιγμές από «Ο Νονός», «Ρωμαίος και Ιουλιέττα», «Υπόθεση Τόμας Κράουν», «Skyfall» κ.ά.

Ουσιαστικά η συναυλία είναι χωρισμένη σε δύο μέρη και υπάρχει και διάλειμμα. Στο πρώτο μέρος ακούγονται τα πιο μεγαλοπρεπή κομμάτια, στο δεύτερο μέρος, τα πιο τζαζ και καμπαρέ και κάπου προς το τέλος, έχει τη δική του θέση ο ελληνικός κινηματογράφος, από τον οποίο έχουν «γεννηθεί» πολλά και υπέροχα κομμάτια.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή κ.ά.

Την παραγωγή της μουσικής παράστασης «Cinema Paradiso» υπογράφει η «Melfione» – Κωνσταντίνος Σκορδάλης. Πληροφορίες στα τηλ. 2610.623.100, 225.900 και 6944.603.760.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑