Επιχειρήσεις

Published on January 21st, 2013 | by fileto

0

Νέα συνεργασία Μαρινόπουλος τοπικών παραγωγών

Συνεργασία με προμηθευτές της Περιφέρειας στηρίζει ο όμιλος Μαρινόπουλος μέσω του προγράμματος «Καινοτομία Ελληνικού Προϊόντος», που πλέον επεκτείνεται και στην Αν. Μακεδονία και Θράκη.

Στόχος  της Μαρινόπουλος Α.Ε. μέσω του Προγράμματος Καινοτομία Ελληνικού Προϊόντος  είναι να προβάλει τον αγροτικό πλούτο της ελληνικής γης και να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές, που τιμούν την εταιρεία με την εμπιστοσύνη τους εδώ και 50 χρόνια, τα τοπικά προϊόντα διαφόρων περιοχών της χώρας.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ενέργειας, συνολικά 160 καταστήματα στην Κεντρική Μακεδονία προσφέρουν στους καταναλωτές σημαντικές εκπτώσεις σε τοπικά προϊόντα, είτε επώνυμα, είτε ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τον τοπικό χαρακτήρα και τις παραδόσεις της περιοχής.

Παράλληλα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει την επιχειρηματικότητα, με έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό που αναζητά καινοτόμα προϊόντα σε όλη τη χώρα δίνοντας τη δυνατότητα στους παραγωγούς να δουν τις καινοτόμες ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της για έξι μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι  σήμερα, την πρωτοβουλία αυτή έχουν  «αγκαλιάσει» συνολικά 281  Έλληνες  προμηθευτές, καθώς και οι 5.278 εργαζόμενοι  της Μαρινόπουλος Α.Ε. που ζουν και εργάζονται στα 300 καταστήματα της εταιρείας στις συγκεκριμένες περιοχές, δηλαδή στις Σέρρες, την Τρίπολη, το Βόλο, την Κρήτη και την Κεντρική Μακεδονία.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και στην Ήπειρο, με επόμενους σταθμούς την Αλεξανδρούπολη και τα Ιωάννινα.

Ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, η  Μαρινόπουλος συνεργάζεται με περισσότερους  από 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των  καταστημάτων της προϊόντα που είναι  ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑