Ειδήσεις

Published on March 7th, 2013 | by fileto

0

Σύσκεψη στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για τον τουρισμό

Την Παρασκευή, 8 Μαρτίου, στις 11:00, στην Αίθουσα VIP (1ος όροφος) του αεροδρομίου «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται εν όψει της θερινής περιόδου στο πλαίσιο κατάρτισης ειδικού σχεδίου στήριξης της τουριστικής ανάπτυξης από πλευράς Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Θα συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Αριστείδης Γιαννακίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Γιώργος Γερομάρκος και αντιπροσωπεία της Αεροπορίας Αιγαίου με επικεφαλής τον Διευθυντή Διοίκησης και Υπηρεσιών Εδάφους κ. Ιωσήφ Μαστραντωνάκη.

Τα γενικά θεματικά αντικείμενα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω: Ενημέρωση για τα νέα δρομολόγια που θα εξυπηρετεί ο Αερολιμένας Αλεξανδρούπολης. Τουριστική ανάπτυξη και διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος.

Προβολή της Περιφέρειας μέσω των αερομεταφορέων που εξυπηρετούν τη μεγάλη πλειοψηφία του τουριστικού ρεύματος στην περιοχή μας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑