Ειδήσεις

Published on March 8th, 2013 | by fileto

0

Επτά χρόνια φυλακή για αποπλάνηση της ανήλικης κόρης του κουμπάρου του

Επτά χρόνια κάθειρξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης στον Θ.Ε., κάτοικο Ροδόπης, που το 2006 αποπλάνησε την ανήλικη κόρη του κουμπάρου του μέσα στο αυτοκίνητό του.

Τον Δεκέμβριο του 2006 ο δράστης που είχε προθυμοποιηθεί να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του την ανήλική κόρη των κουμπάρων του, ασέλγησε σωματικά πάνω της, με το νεαρό κορίτσι να καταγγέλλει το περιστατικό στους γονείς της παρά το σοκ που είχε υποστεί. Αμέσως αυτοί απευθύνθηκαν στην αστυνομία καταγγέλλοντας την αποπλάνηση της κόρης τους, περιστατικό που είχε συγκλονίσει τότε την Ξάνθη, με τους ίδιους να κατοικούν την περίοδο εκείνη σε πεδινό χωριό της Ξάνθης.

Στην απολογία του ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ουσιών όταν σημειώθηκε το περιστατικό, το βεβαρημένο ωστόσο ιστορικό του δράστη, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, λειτούργησε υπέρ της καταδίκης του χωρίς να του αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών παρουσία των γονέων του θύματος καθώς και του δράστη και κουμπάρου τους, και η ποινή που του επιβλήθηκε είναι 7 χρόνια κάθειρξη για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου και 4 μήνες για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης, ενώ η τρίτη κατηγορία που βάρυνε τον δράστη, της παράνομης βίας, διαγράφηκε. Παράλληλα του επιβλήθηκε στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 4 χρόνια.

Πηγή: ThrakiToday.com


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑