Ειδήσεις

Published on March 12th, 2013 | by fileto

0

Μπλόκο πολιτών για τα διόδια της Μουσθένης Παγγαίου

Σε κατάληψη μιας ώρας της Εγνατίας οδού στο ύψος του κόμβου της Μουσθένης προχώρησαν σήμερα το πρωί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, αντιδρώντας έτσι στην απόφαση της διοίκησης της Εγνατίας ΑΕ να κατασκευάσει σταθμό διοδίων στα όρια του Δήμου Παγγαίου και ειδικότερα στο ύψος της Δημοτικής Κοινότητας Μουσθένης.
Ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης σε δηλώσεις του τόνισε ότι η κατασκευή των διοδίων θα επιφέρει πλήγμα στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και θα επιβαρύνει οικονομικά όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας. Συμπλήρωσε ακόμα πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τρεις σταθμοί διοδίων σε μια απόσταση από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Καβάλα δεδομένου ότι στο σχεδιασμό της εταιρείας προβλέπεται και η δημιουργία σταθμού διοδίων και στην περιοχή της Ασπροβάλτας.

Την περασμένη εβδομάδα στην έδρα του Δήμου Παγγαίου την Ελευθερούπολης πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη τοπικών φορέων της περιοχής με τη συμμετοχή των δημάρχων Καβάλας Κωστή Σιμιτσή και Παγγαίου όπου συζητήθηκε το θέμα της κατασκευής των σταθμών διοδίων.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑