Ειδήσεις

Published on March 14th, 2013 | by fileto

0

Χιλιάδες θέσεις εργασίας υπόσχεται η Eldorado Gold

Η Eldorado Gold, η καναδέζικη εταιρεία που έχει εμπλακεί με την επένδυση χρυσού σε Χαλκιδική, Πέραμα Αλεξανδρούπολης και Σάπες χρυσώνεοι το χάπι και μιλάει για χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσει.

Τα επενδυτικά της σχέδια στην Ελλάδα προανήγγειλε ότι θα δημοσιοποιήσει την προσεχή εβδομάδα η Eldorado Gold Corporation, που εδρεύει στο Βανκούβερ του Καναδά και είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια του Τορόντο και της Νέας Υόρκης. Η εταιρεία διατηρεί επίσης εργοστάσια παραγωγής χρυσού στην Κίνα, την Τουρκία και τη Βραζιλία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της με αφορμή την ενημέρωση που θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα, ήδη απασχολεί 1.200 υπαλλήλους στην Ελλάδα, με άμεση προοπτική να διπλασιάσει αυτές τις θέσεις εργασίας τα προσεχή 1- 2 χρόνια, καθώς θα αναπτύσσονται τα έργα της στην Χαλκιδική και στο Πέραμα της Αλεξανδρούπολης.

«Η Eldorado Gold Corporation θεωρείται σήμερα από τους μεγαλύτερους διεθνείς επενδυτές στην Ελλάδα- και προτίθεται να επενδύσει άμεσα περισσότερα του ενός δισ. δολάρια ΗΠΑ τα προσεχή 5 χρόνια στη χώρα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑