Ειδήσεις

Published on March 15th, 2013 | by fileto

0

Επιτέλους ολοκληρώνεται ο κάθετος άξονας Κομοτηνής – Νυμφαίας

Επιτέλους θα βρεθούμε στην τελική ευθεία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, για την απεμπλοκή των συμβάσεων παραχώρησης, σύμφωνα με συνέντευξη του γενικού γραμματέα Δημοσίων Έργων, ΣτράτουΣιμόπουλου.

Η επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων αποτελεί σημαντική εξέλιξη, αφού θα δημιουργήσει στους επόμενους μήνες χιλιάδες άμεσες θέσεις εργασίας και παράλληλα θα δώσει και χιλιάδες έμμεσες στο εμπόριο, τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.

Τα μεγάλα έργα αποτελούν σημαντική ανάσα τόσο για την αντιμετώπιση της ανεργίας όσο και για την τόνωση των τοπικών κοινωνιών.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του σε συνέντευξη στην Ημερησία: “Πρόκειται για τους κάθετους άξονες Αρδάνιο – Διδυμότειχο, Κομοτηνή – Νυμφαία, Θεσσαλονίκη – Προμαχώνας, Φλώρινα – Νίκη και Καστοριά – Κρυσταλλοπηγή. Στα τρία τελευταία έχουμε ικανοποιητικούς ρυθμούς εκτέλεσης, στο πρώτο πρέπει να επιταχυνθούν οι εργασίες, ενώ στο τμήμα Κομοτηνή – Νυμφαία, το οποίο στο μεγαλύτερο τμήμα του είναι σχεδόν έτοιμο, προκηρύσσουμε μια νέα εργολαβία, ώστε να προχωρήσουμε γρήγορα στην αποπεράτωσή του”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑