Εκδηλώσεις

Published on March 18th, 2013 | by fileto

0

Η Ευριδίκη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Μετά τις sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Ευρυδίκη θα εμφανιστεί live στις 30 Μαρτίου, για μια μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Παρέα με τα τραγούδια που ξεχωρίζει, με ό,τι μεγάλωσε και αγάπησε, με ό,τι “αξίζει” να θυμόμαστε και ν’ αγαπάμε… η Ευρυδίκη σ’ ένα μικρόφωνο μπροστά μοιράζεται όνειρα και μυστικά κάτω από τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου, σε μια καθηλωτική παράσταση με εντυπωσιακές ερμηνείες…

«Όνειρα μεγάλα, που άλλα τα ζήσαμε κι άλλα τα ονειρευόμαστε ακόμα, είναι εδώ ξανά, σαν φίλοι παλιοί, μας τραβάνε απ’ το χέρι και μας οδηγούν μέσα από μελωδίες και τραγούδια στις γειτονιές του κόσμου».

Από το Παρίσι στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Νέα Ορλεάνη… θα κάνουμε το “μπλε ταξίδι” με τα βελούδινα τραγούδια και τους ονειροπόλους συνοδοιπόρους μας, γυρνώντας εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά μας… στην Ελλάδα!

Μία παράσταση που σκαλίζει μνήμες και προκαλεί συγκίνηση, μέσα από μία προσωπική “μουσική” εξομολόγηση όπου η Ευρυδίκη επιλέγει να ερμηνεύσει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Κάνοντας τη δική της αναδρομή σε ένα ταξίδι παρέα με τους ανθρώπους και τους καλλιτέχνες που αγάπησε, θαύμασε και που την επηρέασαν έντονα σε όλη την πορεία της, μας προσκαλεί να γίνουμε μια αγκαλιά, μέσα από τα πολύχρωμα τραγούδια που μας ταξιδεύουν στο χρόνο, ενώνοντας το σήμερα με το χθες, μετουσιώνοντας μας με έναν τρόπο μαγικό σε “ταξιδιώτες του ονείρου”.

Τραγούδια των Edith Piaf, Jacques Brel, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Elvis Presley, The Rolling Stones, Judy Garland, Tina Turner κ.α συναντούν διαχρονικά κομμάτια των μεγάλων μας δημιουργών (Αττίκ, Σουγιούλ, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μάνου Λοΐζου κ.α) καθώς και της νέας γενιάς τραγουδοποιών της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής.

Ευρυδίκη – “Εγώ, η Edith και ο Elvis… το μπλε ταξίδι”
Concept: Κωνσταντίνος Ρήγος
Ενορχηστρώσεις: Βαγγέλης Τζάτσος
Συμμετέχουν: Σταύρος Νιφοράτος – Χρήστος Κωνσταντόπουλος

Παίζουν οι μουσικοί:
Πιάνο – Σαξόφωνο, Λευτέρης Πουλιού
Κιθάρες, Στράτος Σπηλιωτόπουλος
Μπάσο, Βαγγέλης Τζάτσος
Ακορντεόν – Φυσαρμόνικα, Γιώργος Σχοινάς
Τύμπανα, Γιώργος Λιβαδάς

Ήχος: Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος – Γιάννης Κολεβέντης
Φώτα: Αργύρης Καλοπήτας

Επιμέλεια προγράμματος: Ευρυδίκη
Υπεύθυνοι παραγωγής: Αλέξανδρος Ζώης – Στυλιάνη Σεφεριάδη
Επιμέλεια κοστουμιών: Διονύσης Κολποδίνος
Σχεδιασμός ρούχων Ευρυδίκης: CONSTANTINOS MELIS by LASKOS
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης

Προπώληση Εισητηρίων:
1. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Αγ. Βαρβάρας, Κομοτηνή τηλ.: 2531034072
2. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α. (AN.PO. A.E), Ν. Πλαστήρα και Κ. Αντωνιάδη, Κομοτηνή τηλ.: 2531034071
3. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ, Δημοκρίτου 7Α, Κομοτηνή τηλ.: 2531084040-1
4. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, Αδριανουπόλεως 4Α, Αλεξανδρούπολη τηλ.: 2551022908
5. Βιβλιοπωλείο ΔΗΜ. ΠΥΡΓΕΛΗ, Ξάνθη τηλ. 2541072363

Τιμές Εισιτηρίων: 10, 15, 20, 25, 30 ευρώ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑