Αθλητικά

Published on March 22nd, 2013 | by fileto

0

Έτοιμοι οι Καβαλιώτες καβαλάρηδες των 2 τροχών

Σε συνέχεια μιας εξαιρετικής χρονιάς το 2012, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, 23-24 Μαρτίου στη δημοτική πίστα της Χαλκίδας.

Οι πρωταγωνιστές του 2013 έχουν ήδη δηλώσει το «παρών», από όλη την Ελλάδα, και τα πάντα συνηγορούν για έναν αγώνα γεμάτο ένταση και θέαμα. Ο τοπικός Παναγιώτης Παπίλας (ΑΜΛΕΧ) θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά καλύτερα από το 2012 όπου πάλεψε για τον τίτλο στην κατηγορία ΜΧ2.

Μέχρι το τελευταίο σκέλος έδωσε τη μάχη με τον πρωταθλητή του 2012, το Δημήτρη Κοντολέτα από την Ηλεία (ΑΟΛΜΟ).

Έτοιμοι για να αμφισβητήσουν την υπεροχή των μονομάχων του 2012 είναι και οι νεαρότατοι Γιάννης Τουρατζίδης (ο ισχυρότερος εκπρόσωπος της Θεσσαλονίκης, ΜΟΒΕ), ο Μανώλης Κρητικός (ΑΡΗΣ), ο Βασίλης Γεωργαντάς από την Κατερίνη (ΜΑΟΚ) αλλά και ο Καβαλιώτης Δημήτρης Μπαξεβάνης (Μοτολέσχη).

Με τα μάτια στραμμένα στον πολυπρωταθλητή της ΜΧ1, Παναγιώτη Κουζή (ΛΕ.ΜΟ.Καλαμάτας) που θέλει να προσθέσει άλλο έναν τίτλο στην συλλογή του θα βρεθούν όλοι στην Χαλκίδα. Και κυρίως, ο Γιώργος Ηλιόπουλος από το Αίγιο, ο Δημήτρης Βαγγελάκος (ΑΜΟΕορδαίας) και ο Κρητικός Μανώλης Σκύβαλος (ΟΔΙΚΟζάνης) που θέλουν να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία του Κουζή αλλά και να νικήσουν στη δική τους τριπλή μονομαχία.

Φυσικά, όπως φάνηκε σε όλο το 2012, τα πάντα είναι ανοικτά, τόσο στην κατηγορία ΟΡΕΝ όπου ο περσινός πρωταθλητής Κυριάκος Κιουτσούκωστας (Μοτολέσχη) θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει το Νο1 στην Καβάλα όσο και στα απίθανα τετράτροχα Quads όπου ο Αγρινιώτης Γιώργος Καπέλης (MOBE) θέλει να πάρει τον τίτλο που έχασε πέρυσι από τραυματισμό.

 

πηγη:News Beast

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑