Ειδήσεις

Published on March 22nd, 2013 | by fileto

0

Ανήλικοι κλέφτες μηχανής στην Κομοτηνή

Συνελήφθησαν προχθές (20-3-2013) το βράδυ, στο 4ο χλμ παλαιάς Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης και σε οικισμό της Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 16, 15 και 14 ετών, για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες (ηλικίας 15 και 14 ετών) να μεταφέρουν πεζοί μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα, από την Κομοτηνή, με τη βοήθεια του 16χρονου, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών τράπηκε αρχικά σε φυγή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από αυτούς, σε οικισμό της Κομοτηνής.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι την 16/17-3-2013, είχαν αφαιρέσει, από την πόλη της Κομοτηνής, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο είχε ανευρεθεί, την 18-3-2013 και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Κατασχέθηκε η παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Σημειώνεται, ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει, κατά το παρελθόν, τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑