Ειδήσεις

Published on April 8th, 2013 | by fileto

0

Σε αντεπίθεση για το χρυσό οι Σαπαίοι

Δελτιο Τύπου. Πραγματοποιήθηκε στις Σάπες νομού Ροδόπης (Κομοτηνή) η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών Σαπών Ροδόπης για τα μεταλλεία χρυσού. Αυτό που ζητήσαμε ως πολίτες είναι να έχουμε ελεύθερη και αδέσμευτη πληροφόρηση για το ζήτημα του χρυσού και εάν αυτό επηρεάζει την υγεία μας όπως μας λένε και δεύτερον αν η επένδυση είναι σωστή περιβαλλοντικά να γίνει, ώστε να αποφύγουμε μία δεύτερη ξενιτιά από την πατρίδα μας!

Ζούμε σε μία περιοχή υποβαθμισμένη που ακόμη και οι τοπικοί ηγέτες αλλά και οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι μεταφερόμενοι από τις διπλανές πόλεις. Επιμένουμε να είμαστε σταθεροί στον τόπο μας ακόμη και με ελλείψεις που κανείς δεν φαντάζεται, ακόμη και με 70% ανεργία στον οικισμό μας!!! Δεν ζητάμε τίποτε περισσότερο από ελεύθερο διάλογο για το ζήτημα του χρυσού και όχι τις προπαγάνδες και την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ!

Αν υπάρχει έστω μία πιθανότητα να μείνουμε στον τόπο μας και να μην ξενιτευτούμε για δεύτερη φορά, θέλουμε να τα καταφέρουμε!

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην πρώτη συνάντησή μας είναι τρομακτικά! Οι σημερινοί πολέμιοι της επένδυσης είναι άτομα τα οποία μάλλον έχουν συμφέροντα και όχι αγνοί οικολόγοι όπως παρουσιάζονται!

Κίνηση Πολιτών Σαπών Ροδόπη


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑