Ειδήσεις

Published on April 9th, 2013 | by fileto

0

Οικολογικές ανησυχίες για τη ΧΑ στην Καβάλα

Μαζικά οργανώνει η Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια την παρουσία της και μετά τα τρόφιμα με τα γνωστά επεισόδια στη Θάσο, ετοιμάζεται για οικολογικής ευαισθησίας δράσιες στην περίοδο του καλοκαιριού.
Μάλιστα έχει λειτουργήσει δράση την οποία ονομάζει Πράσινη Πτέρυγα και ενημερώνει τα μέλη της ώστε να έχουν παρουσία σε δασοπραστασία, καθαρισμούς παραλιών κ.λ.π.
Την ομιλία του στην εκδήλωση-σεμινάριο της Χρυσής Αυγής που εγινε στην Καβάλα, ο καλεσμένος  ομιλητής κ. Κωνσταντινίδης ξεκίνησε με μια γενική τοποθέτηση εις ό,τι αφορά τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς, καθώς και την λειτουργία της Πράσινης Πτέρυγας σε πανελλαδικό επίπεδο.
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις δράσεις που αφορούν τα ελληνικά δάση, στην συμμετοχή των Χρυσαυγιτών στις δασοπυροσβέσεις κατά τους θερινούς μήνες, όπως επίσης και στις δενδροφυτεύσεις.
Επόμενο θέμα στην ομιλία του ήταν οι δράσεις που αφορούν στην προστασία των οικοβιότοπων και πιο συγκεκριμένα στους καθαρισμούς των παράκτιων περιοχών.
Μετά, ο ομιλητής αναφέρθηκε στην πανελλήνια αιμοδοσία του Σεπτεμβρίου του 2012 και στην σημαντική ανταπόκριση που έδειξαν οι χρυσαυγίτες της Τ. Ο. Καβάλας.
Τέλος, ενημέρωσε για τις επικείμενες δράσεις της Πράσινης Πτέρυγας για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, και δέχθηκε τις άκρως ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των ακροατών του σεμιναρίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑