Ειδήσεις

Published on April 12th, 2013 | by fileto

0

Λαθραία πάσης φύσεως στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Μεγάλες ποσότητες γουναρικών, όπλων, φαρμάκων, κροτίδων και ένα σωρό άλλων λαθραίων ειδών αντίκρισαν οι  λιμενικοί που έκαναν έφοδο στην αποθήκη ενός 31χρονου Έλληνα στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, έπειτα από πληροφορίες που είχαν δεχθεί.

Ο ενοικιαστής της αποθήκης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με τις κατηγορίες της λαθρεμπορίας και παράβασης του τελωνειακού κώδικα, ωστόσο στις έρευνες που συνεχίζονται συμμετέχει και η Ασφάλεια καθώς ερευνάται τα ενδεχόμενο να έχει διασυνδέσεις με κύκλωμα της Βόρειας Ελλάδας.

Κι αυτό γιατί μέσα στην αποθήκη βρέθηκαν έξι μεγάλοι ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 63 γούνινα τεμάχια διαφόρων μεγεθών και 18,8 κιλά γούνινα ρετάλια.

Ακόμη, κατασχέθηκαν 13 συσκευασίες με δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα η καθεμία, 91 συσκευασίες με διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα που είχαν εισαχθεί παράνομα, 49 τεμάχια κροτίδων και άλλων πυροτεχνημάτων, δύο φυσίγγια των 0,50 ιντσών, πέντε μαχαίρια με μήκος λάμας από 12,5 ως 19 εκατοστών, 79 συσκευασίες στηριγμάτων κουμπιών των 100 σετ η καθεμία και οκτώ συσκευασίες που περιείχαν 2.012 κουμπιά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑