Ειδήσεις

Published on April 15th, 2013 | by fileto

0

Τουριστική εξωστρέφεια για το Διδυμότειχο

Το τέμενος του Μπεγιαζίτ φέρνει την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 στο Διδυμότειχο τριάντα πέντε (35) τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους της Κωνσταντινούπολης και της Προύσας μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TURSAB (Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Τουρκίας).

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 21-11-2012 , με πρωτοβουλία της Ένωσης Καππαδοκών Ελλάδας και των δημάρχων Διδυμοτείχου , Καστοριάς , Γιαννιτσών , Ιωαννίνων και Κόνιτσας , με τον πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων της Τουρκίας , έχοντας ως σκοπό την προώθηση του πολιτισμικού τουρισμού.

Η αποστολή αυτή θα φιλοξενηθεί από τον δήμο Διδυμοτείχου και θα ξεναγηθεί στην πόλη μας από αρχαιολόγους της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων , Πολιτισμού και Αθλητισμού. Επίσης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τοπικούς φορείς του τουρισμού και του πολιτισμού.

Η προσπάθεια αυτή είναι ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τη συνεργασία τουριστικής ανάπτυξης των δύο χωρών που αφορά τα μνημεία και τον πολιτισμό μας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑