Ειδήσεις

Published on April 16th, 2013 | by fileto

0

Αλβανός εκβίαζε 29χρονη για προστασία επιχείρησης

Συνελήφθη χθες (15-4-2013) το απόγευμα, σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εκβίαση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ειδικότερα, χθες (15-4-2013) το απόγευμα, μία 29χρονη ημεδαπή, κατήγγειλε ότι ο 30χρονος, από τον Ιανουάριο του 2013, απειλώντας λεκτικά για τη ζωή τόσο της ιδίας όσο και της οικογένειάς της, ασκώντας σε αυτήν σωματική βία και προκειμένου να εγγυηθεί την ασφαλή λειτουργία της επιχείρησης της, απαιτούσε από αυτήν, διάφορα χρηματικά ποσά. Κατήγγειλε επίσης ότι, ο δράστης της είχε αποσπάσει συνολικά, το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ περίπου, ενώ το ίδιο μεσημέρι, απαίτησε εκ νέου χρήματα από αυτήν, χτυπώντας την παράλληλα και προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Υπήρξε άμεσα η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, εντός της οικίας της 29χρονης, στην οποία είχε εγκατασταθεί παρά την θέληση της, ενώ στην κατοχή του, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  •  Το χρηματικό ποσό των 275 ευρώ και 1.500 λεκ Αλβανίας
  •  Δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 30χρονο, περιλαμβάνει και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, διότι παρέμενε παράνομα στη χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑