Ειδήσεις

Published on April 22nd, 2013 | by fileto

0

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών στην Κομοτηνή

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), στο πλαίσιο εφαρμογής της πολιτικής για την αντιμετώπιση της βίας και την υποστήριξη των γυναικών που υφίστανται ή απειλούνται από αυτή, εγκαινιάζει το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων στην Κομοτηνή, την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 12:00 στην οδό Κων/νου Παλαιολόγου – Δημοτική Αγορά 8.

Στα εγκαίνια θα χαιρετίσουν: ο Υπουργός Εσωτερικών, κος Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών, κος Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, κος Αθανάσιος Καρούντζος, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κος Αριστείδης Γιαννακίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κος Γεώργιος Πετρίδης, η Πρόεδρος Δ.Σ. του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), κα Ιφιγένεια-Ξανθίππη Καρτσιώτου και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, κος Γεώργιος Κυμπαρίδης.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης για την παροχή νομικών υπηρεσιών και νομικής βοήθειας σε γυναίκες θύματα βίας.

Το ίδιο απόγευμα και ώρα 7:00 μ.μ., θα ακολουθήσει εκδήλωση στην Αίθουσα της Καπναποθήκης του Δήμου Κομοτηνής (Κυψέλη Πολιτισμού) με προβολή των ταινιών «Ο Βούδας Λιποθύμησε από Ντροπή» και «Λουλούδι της Ερήμου». Οι προβολές είναι ανοιχτές στο κοινό.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑