Ειδήσεις

Published on May 3rd, 2013 | by fileto

0

Ευχές στην αγορά της Κομοτηνής από τον Ευρ. Στυλιανίδη

Επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά της πόλης πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο κ. Στυλιανίδης ενημερώθηκε για την κατάσταση της αγοράς από τους επαγγελματίες, αντάλλαξε ευχές μαζί τους, αλλά και με τους συμπολίτες του που έκαναν εκείνη την ώρα τις αγορές τους για το πασχαλινό τραπέζι.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, δήλωσε:

«Σε μία δύσκολη, αλλά και κρίσιμη χρονιά έχει σημασία να στηριχθεί η τοπική αγορά, για να μπορέσει να κρατηθεί όρθια ως την ώρα της ανάκαμψης. Φέτος αξίζει περισσότερο, από κάθε άλλη χρονιά να πούμε -με όλο το νόημα αυτής της ευχής- “Καλή Ανάσταση σε όλους”.

Γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια από όλους μας, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο κι ανασυγκροτώντας κράτος και οικονομία να μπορέσουμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός.

Πρόσθετο ενδιαφέρον επιδεικνύουμε για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, τη Θράκη, η οποία δοκιμάστηκε περισσότερο σκληρά, ίσως, από άλλες περιοχές το προηγούμενο διάστημα. Είμαι βέβαιος ότι με την κοινή προσπάθεια και με τη δύναμη με την οποία παλεύουμε θα επιτύχουμε γρήγορα θετικά αποτελέσματα.

Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑