Ειδήσεις

Published on May 15th, 2013 | by fileto

0

Κοινωνικό ιατρείο στην Ορεστιάδα από την Lidl Hellas

Τη δημιουργία και τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής δωρεάν παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και φροντίδας υγείας, στην Ορεστιάδα χρηματοδοτεί η Lidl Hellas.

Τα εγκαίνια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής Ορεστιάδας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 στις 12:30, στο Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας-Σουφλίου (Αγίων Θεοδώρων 63, Ορεστιάδα), όπου και θα στεγάζεται.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής αποτελεί μία πρωτοβουλία της ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του ΙΣΑ και της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας-Σουφλίου και λειτουργεί με τη συμβολή του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου.

Το ιατρείο θα είναι στελεχωμένο με παθολόγο, παιδίατρο, ουρολόγο, καρδιολόγο και οφθαλμίατρο και θα δέχεται τους ανασφάλιστους πολίτες του ακριτικού Έβρου από τις περιοχές του Διδυμοτείχου-Σουφλίου-Ορεστιάδας δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη 09.00-13.00 προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες και φάρμακα βασικών κατηγοριών.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑