Ειδήσεις

Published on May 21st, 2013 | by fileto

0

Έρχεται στην Ελλάδα η πιο διάσημη τουρκική μπύρα EFES

Κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για την απευθείας διάθεση της μπίρας Efes Pilsen στην ελληνική αγορά φέρεται να είναι η τουρκική εταιρεία «EFES», στελέχη της οποία βρίσκονται σε επαφή με ελληνικές εταιρείες διανομών που θα αναλάβουν τη διάθεσή των προϊόντων της στην εγχώρια αγορά.

Μάλιστα αναμένεται ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα υπάρξει συμφωνία ώστε τον προϊόν τους, να είναι στα ράφια των καταστημάτων πριν την έναρξης της επόμενης τουριστικής σεζόν.

Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που η εταιρεία θέλει να επεκτείνει την παρουσία της στο πλαίσιο της ανάπτυξης των διεθνών πωλήσεών τους, ενώ βασικός στόχος της τούρκικης εταιρείας είναι να αποκτήσει παρουσία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα οποία τα τελευταία χρόνια αποτελούν δημοφιλή προορισμό για χιλιάδες Τούρκους τουρίστες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εκμεταλλευόμενη παράλληλα την άνοδο του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας.

H Efes είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ζυθοποιία της Ευρώπης, με πωλήσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως στη Γερμανία, στη Γαλλία και στην Αγγλία, ενώ σε Ρωσία, Σερβία και Λευκορωσία κατέχει σημαντικά μερίδια.

Η μπίρα Efes διατίθεται σε κάποια σημεία στην Ελλάδα, τα οποία όμως δεν εισάγονται από την Τουρκία, αλλά έρχονται μέσω της Ευρωπαϊκής αγοράς από διάφορους εμπόρους.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑