Ειδήσεις

Published on May 24th, 2013 | by fileto

0

Εξιχνίαση κλοπής στο Τυχερό, κάνναβη στη Δράμα

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, που είχε διαπραχθεί, την 20-9-2012 το πρωί, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικότερα, μετά τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 59χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 59χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, μετέβησαν στο σπίτι 80χρονης ημεδαπής, όπου με το πρόσχημα πώλησης ειδών προικός και τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού, ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 59χρονου θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού του.

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια φυτών κάνναβης

Κατασχέθηκαν οκτώ (8) φυτά κάνναβης

Συνελήφθη χθες (23-5-2013) το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ (8) φυτά κάνναβης, ύψους από 5 έως 10 εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑