Ειδήσεις

Published on May 26th, 2013 | by fileto

0

Απέτρεψαν αυτοκτονία νεαρού στην Αλεξανδρούπολη

Αστυνομική επιχείρηση στήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Παρασκευής, όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν από συγγενείς ενός 27χρονου ότι βρήκαν ένα σημείωμα που άφησε στο σπίτι του ότι επρόκειτο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως ενεργοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να εντοπιστεί ο νεαρός άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πριν κάνει πράξη τα όσα έλεγε στο ιδιόχειρο σημείωμά του.

Όλες οι δυνάμεις ακόμη και η ομάδα ΔΙΑΣ τον αναζητούσαν τον 27χρονο και μετά από δύο ώρες  εντοπίστηκε από το σήμα του κινητού του να βρίσκεται εντός Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα σε καφέ στο κέντρο της πόλης.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά δύο άντρες της Ασφάλειας, οι οποίοι και βρήκαν τον άντρα να κάθεται μόνος του  ενώ στη συνέχεια στο χώρο μετέβησαν και άλλοι τρεις άντρες της ίδιας υπηρεσίας.

Ο νεαρός με τη συνδρομή ψυχολόγου απομακρύνθηκε από το σημείο και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προκειμένου να λάβει την απαραίτητη βοήθεια από ειδικούς.

Πηγή: e-evros.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑