Ειδήσεις

Published on May 31st, 2013 | by fileto

0

Στα λουτρά των Ελευθερών βρήκαν την 13χρονη Χριστίνα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα, η οποία είχε εξαφανιστεί την περασμένη Κυριακή από το σπίτι της, υπόθεση για την οποία κατηγορείται Αλβανός υπήκοος, 23 χρόνων, με τα στοιχεία Marjon Αjaji.

Το κορίτσι εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερων Καβάλας και είναι πολύ καλά στην υγεία της. Για προληπτικούς λόγους μετέβη στο νοσοκομείο και όπως είπε στους αστυνομικούς, ακολούθησε τον 23χρονο με τη θέλησή της. Ο Αλβανός δεν βρέθηκε και αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα.

Στον εντοπισμό της 16χρονης, σύμφωνα με το ethnos.gr, βοήθησε ο γιος βοσκού στον οποίο εργαζόταν παλιότερα ο 23χρονος. Ο Αλβανός πήγε στο μαντρί μέσα στη δασική έκταση των Λουτρών και αφού του ζήτησε φαγητό, του είιπε να μείνουν τη νύχτα εκεί.

Ο νεαρός γιος του βοσκού του εξήγησε ότι είναι επικίνδυνο, γιατί στην περιοχή υπάρχουν φίδια και σκορπιοί, γεγονός που φόβησε τον Αλβανό και πείστηκε ν΄αφήσει την 13χρονη και να φύγει μόνος του στο δάσος.

Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, η οποία παρέλαβε την ανήλικη και έθεσε τέλος στην περιπέτειά της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους αστυνομικούς να μην πειράξουν τον φίλο της και ότι τον ακολούθησε με τη θέλησή της.

Η 13χρονη και ο 23χρονος, που ζει στην περιοχή της Καβάλας, φέρεται να διατηρούσαν κρυφό δεσμό τα δυο τελευταία χρόνια και να επικοινωνούσαν μέσω του Facebook.

Σε βάρος του νεαρού από την Αλβανία έχει σχηματιστεί, μετά την αρπαγή, δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων.

Η καταγγελία για την αρπαγή έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, από τη γιαγιά της ανήλικης. Οπως είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Σπάτων, η 13χρονη εγγονή της έφυγε από το σπίτι, όπου διέμεναν μαζί.

Η ανήλικη, όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, γνώρισε τον 23χρονο μέσω Facebook και πολλές φορές είχε ταξιδέψει στην Καβάλα, προκειμένου να τον συναντήσει.

Ο κατηγορούμενος είχε γνωρίσει μάλιστα, μέσω του Ιντερνετ και την αδελφή της, ενώ είχε σχεδιάσει να «κλεφτεί» με την 13χρονη λίγο μετά το Πάσχα για να την πάει στην Κίνα.

Ο εντοπισμός των νεαρών έγινε μέσω της ενεργοποίησης της κάρτας του κινητού της 13χρονης. Διαπιστώθηκε ότι στις 27 Μαΐου, η ανήλικη ήταν μαζί με τον 23χρονο στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑