Ειδήσεις

Published on June 1st, 2013 | by fileto

0

Έκλεβαν μοτοποδήλατα στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, επτά (7) κλοπές, που είχαν διαπραχθεί, το τελευταίο 10ήμερο, στην Καβάλα.

Συνελήφθησαν προχθες (30-5-2013) το πρωί, στην Καβάλα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι προσπάθησε να προβεί, με τη χρήση κλειδιών που είχε αφαιρέσει, λίγες ώρες νωρίτερα, από δίκυκλο μοτοποδήλατο, στην κλοπή μιας δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Επίσης συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι, εισήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και αφαίρεσε, από διάφορα γραφεία, μια σφραγίδα, μια ηλεκτρική συσκευή, πέντε υπηρεσιακά έγγραφα και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί και ένας άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 20 έως 30-5-2013, με διαφορετικές συνθέσεις, αφαίρεσαν πέντε (5) δίκυκλες μοτοσικλέτες και ένα (1) ποδήλατο από την πόλη της Καβάλας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εντοπίσθηκαν οι πέντε κλαπείσες δίκυκλες μοτοσικλέτες, σε διάφορα σημεία της πόλης, το ζευγάρι κλειδιών και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα – έγγραφα από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι οι δράστες, έχουν απασχολήσει, κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, για ληστεία, κλοπές και υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας , ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για την ταυτοποίηση του συνεργού τους και τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑