Ειδήσεις

Published on June 1st, 2013 | by fileto

0

Διαρήκτες στην Κομοτηνή με αδυναμία στα εργαλεία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) διαρρήξεις, που είχαν διαπραχθεί, την 30/31-5-2013 το βράδυ, σε επιχειρήσεις της Κομοτηνής.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (31-5-2013) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, την 30/31-5-2013 το βράδυ, διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις της Κομοτηνής, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους δεκατέσσερα (14) ηλεκτρικά εργαλεία, συνολικής αξίας 3.500 περίπου Ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίσθηκαν τα αφαιρεθέντα εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος, έχει απασχολήσει, κατά το παρελθόν, τις αστυνομικές αρχές, για ληστεία, κλοπές και υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ ο 30χρονος για κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης , ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για τυχόν εμπλοκής τους σε παρόμοιες περιπτώσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑