Ειδήσεις

Published on June 1st, 2013 | by fileto

0

Συνάντηση Βενιζέλου με βιομηχάνους Μακεδονίας – Θράκης

Με τους συνδέσμους βιομηχανιών της Μακεδονίας και της Θράκης συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Βουλιάζουμε είπαν εκπρόσωποι των συνδέσμων και του έθεσαν τα επείγοντα προβλήματα που απασχολούν τις βιομηχανικές επιχειρήσεις της περιοχής και ιδίως αυτά που συνδέονται με τις κρατικές ενισχύσεις, παλαιότερες εγγυήσεις του ελληνικού Δημοσίου για δάνεια επιχειρήσεων, επιδοτήσεις ασφαλιστικών εισφορών και επιτοκίων και όλα τα συναφή θέματα, τα οποία επηρεάζουν καταλυτικά την υπόσταση εκατοντάδων επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα και ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος παρακολουθεί τα θέματα αυτά από πολύ κοντά, λόγω και της θητείας του στο Υπουργείο Οικονομικών, υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει τις απόψεις του στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών, ώστε να προστατευτούν οι επιχειρήσεις στο μέγιστο δυνατό βαθμό, γιατί η προστασία των επιχειρήσεων συνιστά και προστασία των θέσεων εργασίας.
Άλλωστε η ίδια η ευρωπαϊκή κοινοτική έννομη τάξη παρέχει δυνατότητες προστασίας προς όφελος της εθνικής οικονομίας και της απασχόλησης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑