Ειδήσεις

Published on June 1st, 2013 | by fileto

0

Τα πρώτα παιδιά από την Αγία Πετρούπολη στην Αλεξανδρούπολη

Η πρώτη προγραμματισμένη πτήση με παιδιά από την Αγία Πετρούπολη, που θα φιλοξενηθούν για 15 ημέρες στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης αφίχθη τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος”.

Τα παιδιά και τους συνοδούς τους υποδέχθηκε αντιπροσωπεία της περιφέρειας, του δήμου και της εκκλησίας, ενώ ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, «για τρίτη χρονιά, καλωσορίζουμε από τη Ρωσία, από το Σοσνόβι-Μπορ της Αγίας Πετρουπόλεως, τα πρώτα 100 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, που θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις μας».

Σύμφωνα με τον κ. Άνθιμο, τα παιδιά αυτά θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά, πολιτιστικ? και ψυχαγωγικά προγράμματα, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα δύο 15νθήμερα, το δεύτερο του Ιουνίου και το δεύτερο του Αυγούστου, κι έτσι θα περάσουν από τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης συνολικά 350 παιδιά από τη Ρωσία.

Με την πρώτη αυτή ομάδα των παιδιών, εγκαινιάζει την πρώτη απευθείας πτήση της Aegean, Αγία Πετρούπολη- Αλεξανδρούπολη η οποία θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα. Οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Παρασκευή βράδυ με αεροσκάφος C320 Airbus της Aegean με αναχώρηση από την Αλεξανδρούπολη στις 22:45, ενώ το ίδιο αεροσκάφος θα επιστρέφει από την Αγία Πετρούπολη στην Αλεξανδρούπολη στις 6:10 τα ξημερώματα του Σαββάτου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑