Ειδήσεις

Published on June 4th, 2013 | by fileto

0

Απατεώνας έστηνε ατυχήματα για να κλέβει περιπτεράδες

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Καβάλας και Κομοτηνής, έξι (6) περιπτώσεις απάτης, που είχαν διαπραχθεί, κατά το χρονικό διάστημα από Απρίλιο έως Οκτώβριο του 2012, σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων και περιπτέρων στην Κομοτηνή και την Καβάλα.

Ειδικότερα, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 33χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες.

Αναλυτικότερα, ο δράστης μετέβη σε τρία καταστήματα-περίπτερα της Κομοτηνής και τρία της Καβάλας, όπου με την πρόφαση ότι το όχημά του παρουσίαζε πρόβλημα και αδυνατούσε να το ξεκλειδώσει ή ότι έχει κλειδώσει κατά λάθος τα κλειδιά μέσα σε αυτό, κατάφερε να εξαπατήσει τους ιδιοκτήτες τους, αποσπώντας από αυτούς, συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.525 Ευρώ, ως δανεικά για πληρωμή τεχνικού.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους κατά τόπους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για την τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑