Lifestyle

Published on June 5th, 2013 | by fileto

0

Βραβεία για τυροκόμους Ξάνθης και Σαμοθράκης

Μέσα στα βραβεία τα οποία έδωσε το περιοδικό Γαστρονόμος είναι και δύο σε Ξάνθη και Σαμοθράκη σε ισάριθμους τυροκόμους.

Το ένα από αυτά το πήρε ο Παναγιώτης Παπανικολάου, ο οποίος από το 2000, με το πτυχίο των Οικονομικών, αποφάσισε να επιστρέψει στη Σαμοθράκη και να θέσει ξανά σε λειτουργία το μικρό τυροκομείο του παππού του.

Το εκσυγχρόνισε και σήμερα παράγει προϊόντα που γοητεύουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ανέβηκε στη σκηνή του Μουσείου Μπενάκη και παρέλαβε το βραβείο Παραγωγής Τυροκομικών Προϊόντων στα Βραβεία Ποιότητας 2013 του «Γαστρονόμου».

Βραβείο και στο εξαιρετικό Κασέρι Ξάνθης που έγινε ΠΟΠ χάρη στις προσπάθειες του τυροκόμου Δημήτρη Χατζηιωαννίδη.

πηγη: Καθημερινή


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑