Ειδήσεις

Published on June 5th, 2013 | by fileto

0

Συλλήψεις σε Κήπους και Καλλίστη με διεθνές ένταλμα

Συνελήφθη, χθες (4-6-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, ο οποίος διώκεται με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις Αλγερινές Αρχές, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς, ένα παραποιημένο διαβατήριο των γαλλικών αρχών, το οποίο και κατασχέθηκε.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις Αλγερινές Αρχές, για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη χθες (4-6-2013) το απόγευμα, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καλλίστης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές Βουλγαρίας, για κλοπή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑