Βαλκάνια

Published on June 8th, 2013 | by fileto

0

Τουρκάλα σκότωσε Ελληνίδα στην Ίμβρο για τον έρωτα του Μουσταφά

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ίμβρου από το πρωτοφανές, για τα δεδομένα του νησιού, έγκλημα, που σημειώθηκε στο χωριό Σχοινούδι, το απόγευμα της Παρασκευής.

Τουρκάλα σκότωσε με όπλο Ελληνίδα και συγχρόνως τραυμάτισε την κόρη της. Σύμφωνα με πληροφορίες από την κοινότητα της ‘Ιμβρου, πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Το θύμα Σοφιανού (αγνώστου μέχρι στιγμής μικρού ονόματος) υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ η κόρη της, Παναγιώτα Σοφιανού, τραυματίστηκε σοβαρά.

Αυτή τη στιγμή η τραυματισμένη κόρη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Τσανάκαλε, όπου διακομίστηκε με ελικόπτερο, και η κατάσταση της είναι κρίσιμη.

Η δολοφόνος, που συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία, έχει ήδη ομολογήσει τις πράξεις της, αναφέρουν πηγές της κοινότητας.

Ο πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη επισκέφθηκε την τραυματισμένη στο νοσοκομείο του Τσανακαλέ, και κατόπιν μετέβη στο Σχοινούδι, για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια, που έχει διπλή (ελληνική και τουρκική) υπηκοότητα.

Όσον αφορά στις λεπτομέρειες του εγκλήματος, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η αφορμή ήταν ο δεσμός της 25χρονης Παναγιώτας με τον 35χρονο Μουσταφά, κάτι που δεν μπορούσε να δεχτεί η νεαρή Τουρκάλα.

Έτσι, πήγε στο σπίτι να ζητήσει εξηγήσεις και η λογομαχία κατέληξε σε φονικό, με τη δράστη να πυροβολεί την 25χρονη και τη μητέρα της, που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό.

Όπως προαναφέρθηκε, νεκρή από τις σφαίρες έπεσε η μητέρα της 25χρονης.

πηγη: Πρώτο Θέμα

 

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑