Ειδήσεις

Published on June 12th, 2013 | by fileto

0

Μπλόκο στον Johannes Hahn για το κλείσιμο της ΕΡΑ

Μόλις ανακονώθηκε το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ και φυσικά και των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ, πολλοί συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις της κρατικής ραδιοφωνίας στην Καβάλα, την Κομοτηνή και την Ορεστιάδα.

Η δυνατη βροχή απέτρεψε την παραμονή στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων στις οποίες έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, όμως σήμερα στην Κομοτηνή κατά την επίσημη εκδήλωση προς τιμή του ευραωπαίου επιτρόπου για θέματα περιφερειακής πολιτκής Johannes Hahn, στο ξενοδοχείο ARCADIA εργαζόμενοι της ΕΡΑ Κομοτηνής μοίραζαν φυλλάδια διαμαρτυρίας για το ξαφνικό κλείσιμο του σταθμού.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τόσο κατά τη διάρκεια της άφιξης του Γιοχάνες Χάν όσο και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου δεν σημειώθηκαν επεισόδια.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ζήτησαν να τους δοθεί βήμα στους ίδιους, όμως αυτό δεν επετράπη από πλευράς των διοργανωτών, ενώ ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης τους τόνισε πως δεν είναι ο κατάλληλος χώρος και πως αυτό θα πρέπει να το κάνουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑