Ειδήσεις

Published on June 12th, 2013 | by fileto

0

Ο Καμμένος μιλάει για όργιο τουρκικής προπαγάνδας με το κλείσιμο της ΕΡΤ

Για πραξικοπηματική ενέργεια, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας για το κλείσιμο στην ΕΡΤ, ο οποίος βρέθηκε στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης.

“Η κυβέρνηση, χωρίς να έχει τη δεδηλωμένη, όπως τουλάχιστον μέχρι τώρα ανακοινώνουν οι κυβερνητικοί εταίροι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με πραξικοπηματική ενέργεια, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, κλείνει τη δημόσια τηλεόραση. Την ίδια στιγμή συκοφαντεί τους εργαζόμενους” τόνισε ο κ. Καμμένος.

Και τόνισε: “Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο κάποιοι βολεμένοι από ρουσφέτι εργαζόμενοι, μαζί τους είναι 2500 χιλιάδες οικογενειάρχες που εργάζονται για την εικόνα της χώρας. Η δημόσια τηλεόραση ανήκει στον ελληνικό λαό. Είναι το σήμα που εκπέμπεται στη Θράκη, σε κόντρα της τουρκικής τηλεόρασης που κάνει τη μαύρη προπαγάνδα. Είναι οι αναμεταδότες στα νησιά του Αιγαίου. Είναι η φωνή μας στην Ομογένεια”.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν την δημόσια τηλεόραση, είπε ο κ. Καμμένος και κάλεσε τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη “να δηλώσουν σαφώς εάν στηρίζουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ή η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη, οπότε οφείλει να παραιτηθεί”.

Και πρόσθεσε: “Μαζί με τους υπό απόλυση εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση είναι και 1.800.000 απολυμένοι από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Δεν θα περάσει αυτή τη φορά ο κοινωνικός αυτοματισμός που θέλει τους Έλληνες τον έναν εναντίον του άλλου. Θα είμαστε όλοι ενωμένοι μέχρι να φύγει η τρόικα και οι υπάλληλοί της”.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑