Ειδήσεις

Published on June 13th, 2013 | by fileto

0

Η Ελενα Ράπτη ενημερώνει τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.
Η κα Ράπτη, στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης πραγματοποιεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό βρίσκεται στην Κρήτη από τις 12 ως τις 16 Ιουνίου 2013 όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και δράσεις. Το πρόγραμμα της περιοδείας στo  Ρέθυμνο περιλαμβάνει την διενέργεια ενημερωτικής εκστρατείας για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών, με υπαίθριο περίπτερο (stand) που θα στηθεί στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.
Η κυρία Ράπτη ξεκίνησε την περιοδεία της στις 17 Μαΐου 2013 από την πόλη της Ξάνθης και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποίηση δράσεις σε Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Λάρισα, Καστοριά, Ναύπακτο, Λευκάδα και θα συνεχίσει με σκοπό να φτάσει η ενημέρωση παντού.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑