Ειδήσεις

Published on June 15th, 2013 | by fileto

0

Σύλληψη για ναρκωτικά στο λιμάνι της Καβάλας

Στο λιμάνι της Καβάλας συνελήφθη 49χρονος ο οποίος προέβαινε σε πώληση ακατέργαστηςκάνναβης βάρους 9,8 γραμμαρίων.

Άμεσα οι δύο άνδρες που έκαναν την αγοραπωλησία, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή προσωπικού του Υπολιμεναρχείου Σαμοθράκης και προσωπικό της ΟΠΚΕ Καβάλας.

Στα χέρια του 47χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των εβδομήντα πέντε ευρώ και μετά από σωματική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των τριακοσίων πενήντα ευρώ.

Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 47χρονου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν τα ακόλουθα: α) μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 62,10 γραμμαρίων, που βρισκόταν στο εσωτερικό της κολόνας του νιπτήρα της τουαλέτας, β) μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 9,90 γραμμαρίων μέσα σε συρτάρι επιτοίχιου ραφιού, γ) μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 13 γραμμαρίων πίσω από κορνίζα τοίχου και δ) μία χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 3,90 γραμμαρίων. Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των οχτακοσίων είκοσι ευρώ ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας και συγκεκριμένα αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας διενεργεί προανάκριση ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑