Ειδήσεις

Published on June 23rd, 2013 | by fileto

0

Βγήκαν τα μαχαίρια από Γεωργιανούς στον Έβρο

Παρολίγο τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη όταν ένας 48χρονος Γεωργιανός μαχαίρωσε στο λαιμό έναν 46χρονο άνδρα μπροστά στα μάτια της 69χρονης μητέρας του.
Συνελήφθη, την Παρασκευή 48χρόνος Γεωργιανός στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος μαχαίρωσε στον λαιμό έναν 46χρόνο μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας του.
Ο δράστης, λόγω προσωπικών διαφορών και έχοντας στην κατοχή του ένα κυνηγητικό όπλο και δύο μαχαίρια μετέβη στην οικία του 46χρόνου, οπού βρίσκονταν ο ίδιος με τη 69χρόνη μητέρα του και αφού αρχικά τους απείλησε για τη ζωή τους στη συνέχεια και μετά από διαπληκτισμό με τον 46χρόνο, τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στο λαιμό και τράπηκε σε φυγή, πυροβολώντας επανειλημμένα στον αέρα.
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν το παραπάνω όπλο, 2 μαχαίρια, μήκους 30,5 και 32 εκατοστών και 10 κυνηγητικά φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν. Εντοπίσθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 6 κάλυκες κυνηγητικών φυσιγγίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο και ένα φυτό κάνναβης.
Ο 46χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε.
Σημειώνεται, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, καθώς και ότι παρέμενε παράνομα στη χώρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑