Ειδήσεις

Published on July 10th, 2013 | by fileto

0

Η Κομοτηνή πήγε Γιάλοβα Τουρκίας

Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετείχε στο φεστιβάλ της Γιάλοβα Τουρκίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου. Τον Δήμο Κομοτηνής εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ισμαήλ Λεβέντ και η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, κα. Μαρία Μαλαμίδου.

 

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι εκπρόσωποι του Δήμου Κομοτηνής συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο της Γιάλοβα, κ. Γιάκομπ Κοτσάλ, καθώς και με αντιδημάρχους του δήμου. Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου της Γιάλοβα.

 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ισμαήλ Λεβέντ και η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, κα. Μαρία Μαλαμίδου ξεναγήθηκαν στα μουσεία της Γιάλοβα, και κυρίως στο καινούριο μουσείο χαρτιού της πόλης. Ακόμη, παρακολούθησαν όλες τις μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

 

Ο Δήμος Κομοτηνής εκπροσωπήθηκε στο μουσικό τμήμα του φεστιβάλ με το συγκρότημα του Χρήστου Χατζοπούλου και τη μουσική σχολή «Νότα». Το συγκρότημα ενθουσίασε με την παρουσία του τους θεατές και εισέπραξε τα εύσημα από τους υπεύθυνους του φεστιβάλ, όσο και από τις αποστολές των υπολοίπων χωρών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑