Ειδήσεις

Published on July 12th, 2013 | by fileto

0

Ντόλιος “λαγός” Βενιζέλου με υπονονούμενα κατά Στουρνάρα-Μητσοτάκη

Ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Ντόλιος είναι Βενιζελικότερος του Βενιζέλου, άρα πως θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η δήλωσή του για αστοχίες της κυβέρνησης στο θέμα της διοικητικής μεταρρύθμισης.

Η δήλωση Ντόλιου: “η κυβέρνηση απέτυχε στο θέμα της διοικητικής μεταρρύθμισης. Είχε ουσιαστικό περιεχόμενο τη βελτίωση λειτουργιών του Δημοσίου και τη μετατρέψαμε σε απολύσεις και διαθεσιμότητες.

Απορώ, τι κάνουμε σε αυτή την κυβέρνηση. Δεν είναι δυνατό η Βουλή να έρχεται συνεχώς μπροστά σε τετελεσμένα από την τρόικα και το υπουργείο Οικονομικών ότι ή ψηφίζετε ή δεν παίρνετε τη δόση».

Τελικά προφανώς ο βουλευτής θέλει να νίψει τας χείρας του για τις απολύσεις που ετοιμάζονται και να εμφανίσει ότι για όλα φταίει ο Στουρνάρας και ο Μητσοτάκης, παίρνοντας αποστάσεις το ΠΑΣΟΚ από την αιματοχυσία.

Αν ο κ. Ντόλιος νοιώθει ότι αιφνιδιάζεται καλό θα είναι ή να τεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ ή να προσχωρήσει στη ΔΗΜΑΡ ή ακόμη – ακόμη και να παραιτηθεί.

Εκτός εάν η δήλωσή του έχει δόση πικρίας που δεν υπουργοποιήθηκε!

Τι από όλα συμβαίνει; Εμείς εκτιμούμε ότι η δήλωση Ντόλιου είναι δήλωση απόστασης Βενιζέλου και ΠΑΣΟΚ από την ανθρωποθυσία των απολύσεων του δημοσίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑