Ειδήσεις

Published on July 29th, 2013 | by fileto

0

Η σύζυγος του Κόζα των Κόζα Μόστρα στο νοσοκομείο Ξάνθης

Από θαύμα γλύτωσε ο τραγουδιστής τον Κόζα Μόστρα και η σύντροφος του Χαρά, όταν φεύγοντας από το πάρτι του Άρδα στην Ορεστιάδα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μαζί με τους δύο σκηνοθέτες του συγκροτήματος συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και ανετράπη.

Οπως αναφέρει ο τραγουδιστής, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ξεκινήσαν να φύγουν από την Ορεστιάδα όπου είχαν συναυλία και το αυτοκίνητο οδηγούσε ο σκηνοθέτης των βίντεοκλιπ του συγκροτήματος Κυριάκος Νοχουτίδης με συνοδηγό τη σύζυγο και συνεργάτιδα του, ενώ ο ίδιος ο Ηλίας και η σύντροφος του κοιμόντουσαν στο πίσω κάθισμα.

Ο οδηγός προκειμένου να αποφύγει ένα ζώο που πετάχτηκε στη μέση του δρόμου, έκανε έναν ελιγμό, το όχημα τους συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και έπεσε με σφοδρότητα στο διάζωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ηλία Κόζα στην Espresso, «το αυτοκίνητο ανατράπηκε, έφερε πέντε τούμπες και προσγειώθηκε πλάγια»

Ο ίδιος ο τραγουδιστής κάνει λόγο για θαύμα, αφού ο οδηγός και συνοδηγός φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ο ίδιος γλύτωσε με μερικές μελανιές, ενώ η σύντροφός του έσπασε τρία πλευρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ξάνθης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑