Ειδήσεις

Published on August 2nd, 2013 | by fileto

0

Όλα έτοιμα για το άνοιγμα του δρόμου Κομοτηνής προς Βουλγαρία

Τις τελευταίες πινελιές βάζουν τα συνεργεία της τεχνικής εταιρείας η οποία κατασκευάζει τον κάθετο άξονα, Κομοτηνή – Νυμφαία – Μακάζα τα εγκαίνια του οποίου από ότι λένε οι πληροφορίες μας θα γίνουν πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Μάλιστα ορισμένες πηγές αναφέρουν για δοκιμαστικό άνοιγμα από την επόμενη Παρασκευή, 9 Αυγούστου που συμπίπτει με την μεγάλη γιορτή των μουσουλμάνων το Ραμαζάνι, αλλά δεν είναι απόλυτα σίγουρες ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Όλα θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος θα ήθελε να εγκαινιάσει το έργο παρέα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλο και φυσικά ομού με τη ηγεσία της Βουλγαρίας η οποία θα δώσει και προεκλογικές πινελιές στην όλη εκδήλωση για να αποσπάσει μέρος της ψήφου της βουλγαρικής μουσουλμανικής κοινωνίας που κατοικεί στην περιοχή του Κίρτζαλι.

Κοντός ψαλμός αλληλούια και τα ψέματα τελειώσαν. Ο δρόμος από Κομοτηνή προς Νυμφαία και από εκεί προς Φιλιππούπολη ανοίγει.

Οι χρόνοι που θα κάνουν τα αυτοκίνητα με κανονική ταχύτητα να φτάσουν από Κομοτηνή μέχρι τα σύνορα θα είναι 15 λεπτά, μέχρι Κίρτζαλι 30-45 λεπτά και μέχρι Φιλιππούπολη 1 ώρα και τριάντα λεπτά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑