Ειδήσεις

Published on August 3rd, 2013 | by fileto

0

Οι Λιμενικοί μύρισαν την κάνναβη στη Σαμοθράκη

Χθες το μεσημέρι, στον Άγιο Γεώργιο στη Χώρα Σαμοθράκης, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε συνεργασία με στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, 58χρονος, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στην οικία του και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκε και κατασχέθηκε μέσα σε συρτάρι μία (01) πλαστική συσκευασία καπνού με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους μαζί με την συσκευασία 8,5 γραμμαρίων.

Επίσης κάτω από πλαστική σκάφη στην αυλή της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (07) εκριζωμένα και ξεραμένα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,60μ. έως 1,70μ. και διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του οικοπέδου του δεκαεπτά (17) δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους από 0,85μ. έως και 2,00 μ.

Επίσης κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Χώρας Σαμοθράκης, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε συνεργασία με στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 41χρονος, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκε στην οικία του, μία (01) πλαστική συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μαζί με την συσκευασία συνολικού βάρους 7,1 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκαν ένα (01) ξεραμένο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 0,60 μ. και ένα (01) προσφάτως εκριζωμένο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,30 μ., τα οποία και κατασχέθηκαν, μαζί με τις ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από τη Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑