Ειδήσεις

Published on August 6th, 2013 | by fileto

0

Καλλιεργούσε κάνναβη στην Καβάλα

Συνελήφθη χθες (5-8-2013) το βράδυ, σε θαμνώδη περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 69χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν, σε θαμνώδη περιοχή της Καβάλας, φυτεία αποτελούμενη από έντεκα (11) δενδρύλλια κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 69χρονο τη στιγμή που φρόντιζε τα παραπάνω δενδρύλλια.

Στο χώρο βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα (11) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,5 μέτρων, καθώς και δύο (2) πλαστικά δοχεία.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑