Ειδήσεις

Published on August 18th, 2013 | by fileto

0

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας έπιασε φωτιά στην Εγνατία

Τρόμαξαν οι επιβάτες που επέβαιναν στο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση την Καβάλα, όταν στις 11.45 σήμερα το πρωί ξέσπασε φωτιά στη μηχανή του λεωφορείου με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Η φωτιά ξέσπασε καθώς το λεωφορείο κινούνταν επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος του χωριού Προφήτης λίγο πριν από τα διόδια της Νυμφόπετρας.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης είπε ότι χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού, που ήταν έμπειρος, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Οι επιβάτες κατέβηκαν έγκαιρα από το λεωφορείο χωρίς να προκληθεί πανικός και αναστάτωση.

Ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε ότι από τις πρώτες εκτιμήσεις η πυρκαγιά οφείλεται σε μηχανική βλάβη ενώ στον τόπο του ατυχήματος κατέφθασαν πυροσβεστικά οχήματα με πυροσβέστες που έσβησαν αμέσως τη φωτιά πριν προλάβει να εξαπλωθεί.

Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε νέο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ που ξεκίνησε από την Καβάλα και τους μετέφερε ασφαλείς στον τελικό προορισμό τους.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑