Ειδήσεις

Published on August 24th, 2013 | by fileto

0

Απόβαση Κυπρίων επιχειρηματιών στην Καβάλα μέσω EXPO

Μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας των Επιμελητηρίων Πάφου και Καβάλας, το Ε.Β.Ε Πάφου ενημερώνει τον Επιχειρηματικό κόσμο για την διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης «KAVALAEXPO», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως 02 Οκτωβρίου στον εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Η έκθεση που διοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Καβάλας, γίνεται μέσα στα πλαίσια προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων, ενίσχυσης της εξωστρέφειας αλλά και γενικότερα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ημερίδες για την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την καινοτομία την αντιμετώπιση της κρίσης, την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και τις ευκαιρίες προσαρμογής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην νέα οικονομική κατάσταση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες (έντυπα συμμετοχής – αίτηση συμμετοχής – χάρτης της Καβάλας και διαμονή – κάτοψη εκθεσιακού χώρου) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.kavalaexpo.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑